***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! От две години Алейксей Петров не се е чувствал заплашен. Божанков за Радев: Когато има служебен кабинет е щастлив


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 август   

 

„ Президентът има два режима на работа. Когато има длъжностен кабинет е благополучен. Когато няма – страната ще банкрутира и всички ще умрем.

Радев има три тези, които стартира. Първата е, че някой протяга ръка на властта. Нека му напомним, че това в този момент е постоянен кабинет, а неговите служебни държавни управления назначаваха даже редови горски чиновници. Служебните кабинети на Радев се държаха като мародери ", разяснява още Явор Божанков.

„ Президентът Румен Радев откри акцията за втория си мандат като правеше лицеви опори в клубовете по карате на убития Алексей Петров “.

***

В ход са диалози сред Директива за птиците " Пристанищна инфраструктура " и " Лукойл Нефтохим Бургас " АД по процедурата за прекачване на оперативния надзор върху пристанищен терминал " Росенец " към страната, осведоми Министерството на превоза и известията.

***

Последният диалог на Георги Ривов с Алексей Петров е пет дни преди атентата. „ Моето разбиране - след срещите ми в последно време с него, е, че той беше прекомерно спокоен. Твърде спокоен беше. Аз персонално в дадени моменти не съм забелязвал защитата му “, твърди доктор инж. Георги Ривов, член на УС на Българска национална федерация по карате.

***

„ Заплахата към Алексей Петров стои от повече от 10 години, евентуално е бил приел, че е отминала и нещата са от единствено себе си решени, само че явно не е по този начин. Ако той в миналото е поел избран ангажимент пред огромен престъпен престиж и не е извършил отговорностите си, в този свят не се одобряват извинения и не се връщат пари “.

***

***

Новите квалификации са за осъществени три закононарушения.

***

***

Пила, но не е пила и аварирала, но то е „ нищо “…????

Китин Муньос:

„ Може би от напрежението да е пила, обикновено, чаша вино. Но не и алкохол! Нищо повече, не е пиянство на алкохол “.

„ След това тя идва тук и когато паркира се ударя, само че нищо! Може да видите “.

***

Една жена е била убита при хипотетична палестинска офанзива против еврейски заселници покрай окупирания град Хеброн на Западния бряг, оповестиха израелските въоръжени сили, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Израелската работа за спешна помощ заяви, че един мъж е бил ранен тежко при нападението и към този момент е откаран в болница. Израелската войска е блокирала пътища и търси обвинените, които съгласно нея са стреляли от преминаващ автомобил. 

***

Ръководителят на районното държавно управление на Канарските острови Фернандо Клавихо сподели на конференция, че причинителят или причинителите са " изложили на риск живота на хиляди хора и имущество ", като се надява скоро да бъдат арестувани.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР